Door de Damse en Grote Heide …

We vertrekken vandaag aan de lokalen van de Neerpeltse Watersport Club en volgen het kanaal richting Sint-Huibrechts-Lille (en wie dat niet weet liggen: naar links als je met je gezicht naar het kanaal staat).

Na een lang stuk langs het kanaal ga je na knooppunt 80 links het bos in. Let op: in het bos zou je een ‘kronkel’ moeten maken, maar door wat wilde begroeiing op het pad zou je dat over het hoofd kunnen zien. Geen probleem, gewoon rechtdoor gaan, dan kom je uiteindelijk ook bij het kruispunt bij de Carwash uit. Daar steek je de weg over, en ga je direct links door de velden van de Damsheide. Uiteindelijk kom je aan de lokalen van de jeugdbeweging in Achel uit, waar je langs de velden en bossen van de Grote Heide terug keert naar het vertrekpunt.

Afstand: 11,6 km

Start en aankomst: Lokalen Neerpeltse Watersport Club (Jachtweg, Pelt)

Wandelknooppunten: 86 – 82 – 80 – 83 – 137 – 136 – 125 – 84 – 86

Meer foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...