Tussen Dommel en Spoor (of kanaal)…

Een nieuwe wandelknooppuntenroute, met start aan de ruime parking aan het Station van Neerpelt, zowel voor de fiets als voor de auto. Als we met ons gezicht naar ‘het spoor’ kijken, gaan we even naar rechts, steken dan de spoorweg over (tenzij er natuurlijk een trein aankomt), om dan direct (even) het fietspad te volgen … niet lang, want dan botsen we op de Dommel die we even volgen …

Vertrek en aankomst: Station Neerpelt

Afstand: 7,5 km

Wandelknooppunten: 10 – 6 – 7 – 2 – 1 – 38 – 37 – 88 – 40

Klik hier voor de volledige fotoreeks van de wandeling

1 Reactie on “Tussen Dommel en Spoor (of kanaal)…

  1. Ben fan van jullie en heb al enkele wandelingen gemaakt. Het is aanmoedigend om aan de routes te beginnen die jullie hebben uitgestippeld. De enige opmerking die ik heb is dat je de route ” tussen Dommel en Spoor ” beter ” tussen Dommel en kanaal ” kan noemen. De route begint langs de Dommel en brengt ons naar het kanaal, vandaar …Nog hartelijk dank voor het uitstippelen en het mooi in kaart brengen van de wandelwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait