Smokkelpad … 2e poging

In 2015 ondernamen we al eens een eerste poging, maar de champetter zat ons toen te dicht op de hielen. Vandaar de tweede poging op 17 februari 2019 … deze keer geraakten we wél de grens over, tot zelfs in Borkel en Schaft … om vast te stellen dat de prijzen voor een koffietje met een stuk gebak ondertussen aan beide kanten van de grens ondertussen dezelfde zijn …

Meer info: aan bezoekerscentrum Het Hageven staat een groot bord (zie foto hier onder), met meer tekst en uitleg. De smokkelroute is volledig bewegwijzerd! Afstand van het Bezoekerscentrum Het Hageven tot het eindpunt in Borkel en Schaft: 7,9 km … maar als niemand u daar komt ophalen, mag u te voet terug.

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

2 Reacties on “Smokkelpad … 2e poging

  1. Het smokkelpad trekt me aan om ook eens te doen, maar ik vind geen volgnummers of kleur dat ik moet volgen. Ik vermoed dat ik in het Hageven kan vertrekken ? Kan je mij verder helpen ? Hartelijk dank

    1. De smokkelroute is aangegeven met het 2e teken van onder te beginnen op de foto bij dit artikel! Meer tekst en uitleg bij een groot bord aan het startpunt bij Bezoekerscentrum Het Hageven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait