Naar het Duitse Kerkhof

We zijn het aan onze naam verplicht, onze wandelingen moeten ofwel ergens in Pelt starten, of aankomen (doorgaans zal dat beiden zijn) of er op zijn minst door komen. Deze wandeling start net zoals enkele weken terug aan de parking tegenover de voormalige herberg De Trapkes, maar we trekken dan richting Lommel, om zowel rond het indrukwekkende en beklijvende Duitse Kerkhof als rond het immens grote domein van de Ford Testbaan te trekken. Buiten Corona tijd is er aan het Duitse Kerkhof mogelijkheid voor een natje en een droogje, zelf iets meebrengen is natuurlijk ook toegestaan om onderweg de inwendige mens wat te versterken.

Afstand: 13,4 km

Vertrek en aankomst: parking tegenover (voormalige) herberg De Trapkes, Napoleonweg 84, Pelt

Wandelknooppunten: 401 – 402 – 461 – 462 – 114 – 113 – 112 – 106 – 111 – 110 – 98 – 97 – 115 – 459 – 402 – 401

Klik hier voor een fotoreeks van de volledige wandeling

2 Reacties on “Naar het Duitse Kerkhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait