Marijke, op zoek naar de paashaas …

Akkoord, Pasen is al lang voorbij, maar Marijke Voortmans, die deze wandeling uitstippelde en ze ons doorstuurde heeft toch ‘via-via’ een speciale band met de paashaas. Delen van de wandeling hadden we al gedaan, maar Marijke deed ze in de tegenovergestelde richting, iets wat we in de toekomst meer moeten doen, want je ziet onze natuur weer heel anders. En vaak nam ze verrassende verbindingsstroken waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden … de wandeling is 12,7 km lang, u volgt ze best met behulp van een gpx-reader (gpx-file en tips hier onder).

Afstand 12,7 km

Klik hier voor de route via KOMOOT

Vermits je je op deze wandeling best laat begeleiden door je gsm, surf je met je gsm naar wandelen.fotopelt.be, je klikt op dit artikel, daarna op de downloadlink hier net boven. Je komt dan op de website van KOMOOT terecht.

Daar kan je desgewenst het GPX bestand downloaden (in het geval je een eigen GPX-reader gebruikt)

Of je kan je gratis registeren bij Komoot, waarna je op ‘Start navigatie’ kan klikken.

Mogelijke startplaatsen met parking:

  • op het einde van de N71 (Broeseinderdijk/Zonhoekstraat/Broesveldstraat) (daar waar de 2-baansweg plots stopt) kan er geparkeerd worden. De app begeleidt je naar het begin van de wandeling.
  • Parking Hageven

Meer foto’s van deze wandeling (foto’s Marijke Voortmans & Marc Faes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait