Groene Halte 2.0 / In het voetSPOOR van de Teuten

In 2016 trokken de Stad Hamont-Achel, de gemeente Pelt en de Trein-Tram-Bus-vereniging hun wandelschoenen aan voor een Groene Halte wandeling. Bij zo’n wandeling ga je van punt A (naar keuze Neerpelt of Hamont-Achel) naar punt B (naar keuze Hamont-Achel of Neerpelt) en keer je daarna met het openbaar vervoer (bus of trein) terug.

Vijf jaren later hebben dezelfde partners deze wandeling in een nieuw jasje gestoken, wij noemen het daarom de Groene Halte 2.0. Met een prachtige nieuwe brochure (voor 2,5 € te verkrijgen in de hieronder opgesomde verkooppunten) met uiteraard niet alleen de uitgebreide route-beschrijving, maar ook met vermelding van al de bezienswaardigheden op de tocht die u naar wens 14 km tot 24 km kan laten duren.

Start: Station Neerpelt

Aankomst: Station Hamont (elk uur, op xx.18 vertrekt er een trein richting Neerpelt)

Afstanden:

  • Neerpelt-Hamont (zonder lussen): 14 km
  • Met alle lussen 24,2 km (inclusief lus Neerpelt (4,2 km), Sint-Huibrechts-Lille (3,6 km), Hamont (2,5 km) en het Treinspoorpark (1,8 km))

Verkooppunten brochure:

  • Dienst Toerisme Pelt (Jeugdlaan 2, 3900 Pelt)
  • UiTpunt Hamont (Wal 26, 3930 Hamont-Achel)
  • V.V.V. Hamont-Achel (Generaal Dempseylaan 1, 3930 Hamont-Achel)

KLIK HIER VOOR EEN FOTOREEKS VAN DE VOLLEDIGE WANDELING

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...