Naar Borkel en Schaft, en terug …

Iedereen klaar voor een lange wandeling, al dan niet met een smakelijk rustpunt halverwege? Dan trekken we samen naar Borkel en Schaft, net over de Nederlandse grens. Grotendeels om het Hageven heen, om uiteindelijk er toch weer terecht te komen, botsen we na een tijdje op de brede Dommel om zo in het lieflijke dorpje aan te komen. Wie honger heeft (of gewoon iets wil drinken) die kan bij de kerk bij Grand Café De Zwaan terecht (alle dagen open), maar voor wie niet moet bijtanken, die draaft gewoon door, terug naar Neerpelt over een grotendeels andere route (al moeten we sommige delen van de heenroute wel opnieuw aandoen om de wandeling geen 15 km langer te maken)

Vertrek en aankomst: CLB parking, Bermstraat 9, 3910 Pelt (en daar de brug over)

Afstand: 23 km – voor een uitgebreide fotoreeks, klik hier / een extra fotoreeks, maar dan niet in de sneeuw: klik hier

Zonder sneeuw

Wandelknooppunten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait