De Katrin De Winter-wandeling (bis)

Het was in volle Corona tijd dat we voor PLT-magazine het wandelknooppuntennetwerk ontdekten dankzij Katrin De Winter. Samen met haar deden we in mei 2020 haar favoriete wandeling, met start en aankomst aan de parking op het einde van de Pallistraat (Holven). Het was toen prachtig weer, een stralende hemel en alles stond mooi groen. Katrin’s familienaam indachtig, moesten we deze wandeling toch eens overdoen in … de winter. Een stevige wind, een dreigende hemel en bossen zonder bladeren waren ons deel … maar het bewijs werd weer geleverd: elk seizoen heeft zijn charme!

Start (en aankomst): Parking op het einde van de Pallisstraat, waar u start aan knooppunt 457 en vanaf daar volgt u de volgende knooppunten:

480 – 416 – 426 – 463 – 464 – 454 – 455 – 456 – 453 – 459 – 402 – 401 – 457

Goed voor een afstand van 10 km door een prachtig en gevarieerd landschap.

Meer foto’s van deze wandeling in de winter (1 febr ’23)

Meer foto’s van deze wandeling in de lente (mei ’20)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...