Grote Heide, de paarse loopomloop

Aan de fit-o-meter op de Grote Heide (vlakbij de Ponyfarm, aan het begin van de Tisselrietweg) starten er 3 ‘loopomlopen’. Hetgeen niet wil zeggen dat ze ook effectief moeten gelopen worden, wie ze gaan bewandelen, kan er immers extra lang van genieten. Er is de keuze tussen een omloop van 750m (groene lus), ofwel 2,8 km (rode lus) of die van 5,8 km, de paarse lus … Wij verkenden alvast deze laatste.

Start (en aankomst): Fitometer Grote Heide (let op: de 3 wandelingen starten een beetje verder dan de Fitometer … ga in de richting van de Ponyfarm, een paar honderd meter verder staat het onderstaande bord voor de start van de wandelingen)

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

2 Reacties on “Grote Heide, de paarse loopomloop

  1. Marc,
    Bij Grote heide, de paarse loopomloop: klikken op de foto voor de fotoreeks: ik denk dat de koppeling niet werkt.

    1. Goed opgemerkt Luc, had het artikel klaargemaakt voor publicatie via social media voor nu vrijdag, vlak voor ’t weekend … maar moet er dus rekening mee houden dat er al wandelaars zijn die zelf al naar de website gaan ;-). Dank alvast voor het mee in ’t oog te houden! Groetjes, Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...