De Smokkelroute … deel 1

De Smokkelroute … uiteraard verwijzend naar een gangbare praktijk in lang vervlogen tijden … stiekem de grens over om daar goedkoop zeep, tabak, boter, nylonkousen en zout in te slaan … maar omdat het niet mocht, moest dat in ‘den donker’ gebeuren … wij deden het overdag …

Meer info: aan bezoekerscentrum Het Hageven staat een groot bord (zie foto hier onder), met meer tekst en uitleg. De smokkelroute is volledig bewegwijzerd! Afstand van het Bezoekerscentrum Het Hageven tot het eindpunt in Borkel en Schaft: 7,9 km … maar als niemand u daar komt ophalen, mag u te voet terug.

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

1 Reactie on “De Smokkelroute … deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait