Langs akkers en villa’s …

Onze weekendwandeling begint op de parking van het bezoekerscentrum van De Wulp, maar het Hageven, dat bewaren we voor het laatste deel van de wandeling. Via de Weidenstraat en de Buizerdstraat duiken we even het bos in, om dan wat villa’s van de ‘villawijk’ te bewonderen. Pas als we de Ganzenpas gepasseerd zijn (daar zitten dus écht ganzen) komen we in het Hageven terecht. Wie het houten brugje over de Dommel nog even wil bekijken, kan op km 6,8 even van het parkoers afwijken door op knooppunt 94 even de richting knooppunt 52 te volgen …

Start en aankomst: Parking Bezoekerscentrum De Wulp, Tussenstraat

Afstand: 8,9 km (zonder omweg brugje Dommel, anders 600 meter meer)

Wandelknooppunten: 50 – 54 – 90 – 91 – 127 – 128 – 129 – 96 – 93 – 94 – 95 – 53 – 50

Klik hier voor de volledige fotoreeks van de wandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...