Pelt … en een stukje Noord-Brabant

Voor onze wandeling voor het komend weekend vertrekken we aan Bezoekerscentrum De Wulp (hopelijk hebt u er nog een parkeerplaats gevonden) en maken we een rondje in wijzerzin waarbij we ook even onze landsgrenzen verlaten om De Groote Heide eens in Noord-Brabant te bewonderen. Honderd meter langer dan 10 km, en voor wie zich af en toe zich eens wil zetten om van dit stuk prachtig natuurgebied te genieten: er zijn banken genoeg!

Start en aankomst: Bezoekerscentrum De Wulp (Tussenstraat 10)

Afstand: 10,1 km

Wandelknooppunten: 50 – 48 – 47 – 51 – 52- 69 – 61 – 64 – 96 – 93 – 94 – 95 – 53 – 50

Opgelet: op Nederlands grondgebied zijn de wandelknooppuntpijlen niet dik gezaaid. Als die er niet staat, volg de andere pijlen. De échte wandelknooppuntpijl in Nederland is geel op een groene achtergrond (zie foto hieronder) en er staat enkel een nummer bij elke knooppunt.

Meer foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...