Wandelen in Oud-Lille …

In het huidige Lille zijn er mooie wandelingen te maken, maar deze wandeling deden we in Oud-Lille, tenminste … daar waar vroeger, tot in 1908 de molen stond, en daar waar de Lillenaars zich lang gelee gingen verschansen tegen vreemde legers in de 16e eeuw.

Wij begonnen de wandeling onder aan de brug aan het kanaal, we parkeerden onze auto in de Venderstraat, waar op knooppunt 78 de wandeling begint. Je volgt het kanaal richting Bocholt, waar je als snel het kanaal verlaat om knooppunt 77 te gaan opzoeken.

Let op, op bepaalde delen van de route komt nooit de zon, het kan daar dan ook drassig zijn.

Afstand: zo’n 5 km …

Knooppunten: 78-77-76-75-73-72 en van 72 keer je via het kanaal terug naar het startpunt (niet bewegwijzerd)

Klik op de foto hier onder voor meer foto’s:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...