De Katrin De Winter-wandeling

Het lijkt wel of de Peltenaren in Corona-tijd het wandelen hebben (her)ontdekt. Wellicht niet alleen omdat we eigenlijk niet zover van ‘ons kot’ mochten gaan, maar zeker omdat de Peltse natuur toch zo prachtig is. Voor Katrin De Winter zit daar een heel speciale reden achter, en u leest daar alles over in het magazine van de gemeente Pelt, PLT-juni.

Wij waren maar al te blij mee te mogen gaan op haar favoriete wandeling, waarbij zij gebruik maakt van het Wandelknooppuntennetwerk.

Start (en aankomst): Parking op het einde van de Pallisstraat, waar u start aan knooppunt 457 en vanaf daar volgt u de volgende knooppunten:

480 – 416 – 426 – 463 – 464 – 454 – 455 – 456 – 453 – 459 – 402 – 401 – 457

Goed voor een afstand van 10 km door een prachtig en gevarieerd landschap.

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

2 Reacties on “De Katrin De Winter-wandeling

  1. Terecht raakte Katrin, onze schoondochter, verknocht aan deze wandeling. Ze biedt een staalkaart van de mooie en typische landschapselementen in Pelt, met als hoogtepunt het natuurgebied ‘t Plat.
    En…ze brengt je altijd terug naar de veilige ‘schaapsstal’.

  2. Proficiat Katrin !!! Een flinke sportieve prestatie! Bovendien stap je daarmee in de sporen van je grootvader. In de gemeente Rumst is er “de Frans Bruynseels fietsroute”; nu de “Katrin de Winter wandeling” in Pelt.
    En….. ook niet onbelangrijk: meer vrouwen in het officiële straatbeeld luidde het de laatste tijd. Pelt heeft de boodschap niet gemist….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...