Combi Tweelanden- & Hagevenpad (11 km)

Niemand die u verplicht een volledig pad uitgestippeld pad te volgen, je kan natuurlijk ook het ene met het andere combineren. Met start aan Bezoekerscentrum De Wulp volg je eerst de donkerblauwe pijl van het Tweelandenpad, die eens op Nederlands grondgebied wel wat lichter van kleur wordt. Eens je over de ‘Hoge brug’ bent verlaat je het Tweelandenpad, en draai je links de heide weer op, en volgt daar het Hagevenpad (paars vierkant) … als je tevoren de Galloway-runderen nog niet bent tegengekomen, dan misschien op dit deel van de route wel. Door de hei en langs de vennen kom je aan de hangbrug over de Dommel, waarna je de rivier terug volgt tot aan het startpunt … De totale wandeling is iets meer dan 11 km lang.

Meer info: Wikiloc

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...