De Lilse wandelkamer … de rode driehoek

U wil eens gaan wandelen maar misschien deze keer toch eens liever een keertje niet in het Hageven? Geen nood, en u hoeft er wellicht ook niet (veel) verder voor te rijden, want Neerpelt heeft nog enkele wandelkamers. Zowel op de Grote Heide als op ’t Herent, maar ook in Lille waar je op de Bosuil kan kiezen voor een route van 4,8 km, 8 km of 11,5 km. Je zou deze wandelkamer even goed een schatkamer kunnen noemen, want je komt er langs de prachtigste plekken: een prachtige zandweg door het al even prachtige bos op de Berghei, het Arboretum net over de kettingbrug), de route terug naar Lille via het kanaal, en als kers op de taart nog de prachtige dorpskern van Lille zelf. Wij hebben die 11,5 kilometer alvast samengevat in 106 foto’s …

Meer info: Wandelen in Limburg

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...