De Groene Halte …

Effe ter opfrissing: bedoeling is dat zo’n ‘Groene Halte’ wandeling begint of eindigt aan een station, een bus- of tramhalte. En als dat nu tussen Hamont en Neerpelt ligt, dan verstaan we daar het liefst het station onder. En dus namen we de trein naar Hamont, en wandelden daarna – de brochure ‘In het voetspoor van de Teuten’ in de hand terug naar Neerpelt. Uiteraard niet over ‘het spoor’, wel zoveel mogelijk door en langs bossen en velden, en vermits er nu eenmaal in de buurt ook nog een serieus kanaal ligt, ook een tijdje daar langs. Om in te lopen kozen wij de korte variant (14km), maar de doorwinterde wandelaar staat het altijd vrij om er nog enkele lussen aan toevoegen, naar wens in Hamont, Sint-Huibrechts-Lille of Neerpelt zelf. Voor wie in ons voetspoor wil treden, haal wel eerst de wandelbrochure!

Meer info: Groene Halte

VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREEKS VAN DEZE ROUTE, klik op de foto hier onder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...